Degut a l’afectació de la COVID-19 el local de l'entitat romandrà tancat.

Qualsevol qüestió serà gestionada per correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Campaments d'Estiu SIJ

La Secció Infantil i Juvenil està preparant amb il·lusió el campament d'estiu d'enguany, malgrat que caldrà estar atents a l'evolució de la situació sanitària, per poder confirmar que es farà.

La previsió es fer-los del 12 al 26 de juliol al Pallars Sobirà, en un terreny situat entre els poblets d'Araós, Besan i Ainet de Besan.

Inscripcions obertes. Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

La  I Marató de Caiac- Costa Brava, que l'Agrupació Excursionista "Catalunya" va organitzar el passat dia 2 de juny, dins dels actes del 100tenari,  va ser a més d'un gran èxit ratificat pels participants, una prova que, amb la presència d'un caiaquista francès, es va convertir, per si sola a internacional. La meteorologia, 24 hores abans de l’iniciï de la prova no presagiava el que finalment va ocórrer i el que es preveia com una matinal ventosa, es va convertir en una jornada plàcides, sense problemes greus ni vent

VIDEO SORTIDA LLORET DE MAR

 

Els guanyadors amb la tinent d'alcalde i regidora d'esports de l'Ajuntament de Lloret de Mar

CLASIFICACIONS

ULTRAMARATÓ

Tradicional masculí

1. Joan Ramón (AEC)

2. Martin Grondona (Baix Llobregat

3. Lluis Martí (Independent)

 

RECONEIXEMENTS

ULTRAMARATÓ

Spinter K2: Vicenç Roura Garcia / Vicenç Roure Rofes (Costa Daurada)

MARATÓ

1. Johan Van Zwienen (Indeopendent) Medalla d'Or

2. Xavi Ruíz (AEC) Medalla d'argent

Tradicional Femeni: Anna Moreno (Pagaca)

Spinter masculí: Lluis Vilanova (Banyoles)

CLUB GUANYADOR: Agrupació Excursionista "Catalunya"

Altres