Degut a l’afectació de la COVID-19 el local de l'entitat romandrà tancat.

Qualsevol qüestió serà gestionada per correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Campaments d'Estiu SIJ

La Secció Infantil i Juvenil està preparant amb il·lusió el campament d'estiu d'enguany, malgrat que caldrà estar atents a l'evolució de la situació sanitària, per poder confirmar que es farà.

La previsió es fer-los del 12 al 26 de juliol al Pallars Sobirà, en un terreny situat entre els poblets d'Araós, Besan i Ainet de Besan.

Inscripcions obertes. Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

El veler Pamalita de Andrés López

El Club Nàutic Garraf, col·laborarà en la Ruta del Tricentenari, amb tres vaixells dels seus socis: Andrés López, Rafa Marón i Josep Marín, que realitzaran les feines de suport durant la travessia en caiac que realitzaran entre Pollença i el Garraf (Barcelona), els caiac de l'Agrupació
Els assajos de la travessia, que durarà tres dies, s'iniciaran seguidament amb l'objectiu de coordinar els tripulants dels caiacs amb els tres velers, en els quals pernoctaran els participants.
L'acord es va realitzar a la seu del Club Nàutic Garraf en una reinió en la qual, a més del dos dels tres patrons, el tercre ho va fer nía telefónica, van participar Joaquim Colominas (Director Gerent del Club Nàutic Garraf), Jep Tàpies (president de  l'Agrupació Excursionista “Catalunya” i el vice-president i responsable de la secció de caiac de l'AEC Santi Rodríguez.

Altres