AEC a la Magic Line de Barcelona

logo_bml
Categoria
AEC
Data
Diumenge, 24 Febrer 2019
Lloc
Barcelona
Correu electrònic
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Des de la Secció de Muntanya de l’AEC i el seu grup SEMPREPODEM , hem format inicialment un equip obert a tots els socis, per participar el diumenge 24 de febrer a la Magic Line Barcelona a l’únic recorregut que disposava de places lliures i que és el de Llobregat 30Km .

L’equip pot ser de 5 a 20 persones, si som més podem fer més equips si encara queden places. El recorregut triat comença a Sant Boi de Llobregat i finalitza a la plaça de la catedral de Barcelona

Des de l’Agrupa ens hem marcat un repte solidari de poder recaptar al menys 200€

El donatiu per participar en la caminada solidària es la voluntat amb un mínim de 5€

Els socis que no vulguin participar poden igualment fer donatius a l’equip de l’Agrupa de 5 ,10€ o de la quantitat que creieu adient.

Que es la Magic line?

La Magic Line és una mobilització ciutadana en favor de les persones que es troben en situació vulnerable que organitza “Solidaritat Sant Joan de Déu” a Barcelona, Mallorca i València.

L'esdeveniment central d'aquesta mobilització és una caminada solidària, per equips i no competitiva, que promou la implicació dels equips participants a través d'un repte econòmic a assolir abans de la caminada. Els equips fan accions de sensibilització i captació de fons al seu entorn per aconseguir el repte i així fer créixer l'impacte solidari de la mobilització. Cada any s'organitzen centenars d'accions solidàries arreu del territori!

ECORREGUTS: TURONS DE BARCELONA: 10km, 15km, 20km, 30km i 40km | LLOBREGAT: 30km Tots amb final a la Plaça de la Catedral de Barcelona

DONATIUS: Poseu-vos un repte econòmic i organitzeu accions solidàries per aconseguir-lo

EQUIPS: De 5 a 20 persones

La Magic Line és més que una caminada, és un compromís amb els qui més ho necessiten. Per això, per participar-hi cal posar-se un repte econòmic i organitzar activitats solidàries per aconseguir-lo.

La caminada Llobregat Sant Boi - Barcelona

El recorregut Llobregat surt dels turons de Sant Boi de Llobregat i segueix el riu per enllaçar, a Montjuïc, amb el recorregut dels Turons de Barcelona. Tots contemplen un descans al Castell de Montjuïc i una festa final a la plaça de la Catedral de Barcelona.

Distancia: 30 km

Desnivell: +526, - 531m

Track: www.magiclinesjd.org/files/19tracks/Magic_Line_Barcelona_2019_30_Km_Llobregat.gpx

L'horari definitiu de sortida es facilitarà la setmana prèvia a la caminada.

Els participants a la Magic Line tindran accés gratuït a equipaments de Montjuïc el dia de la caminada i durant tot el mes de març, ensenyant el passaturons.

Qui estigui interessat pot contactar amb Secretaria o amb el vocal : Àngel Porras : Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (T/ 661 845 175).

 
 

Proporcionat per iCagenda

Altres