NOU HORARI

Degut a l'actual conjuntura, els divendres l'entitat romandrà tancada

L'horari serà doncs de dilluns a dijous, de 18:30 h a 21:00 h

 

Serra del Cadí / Canals Cristall-Baridana

Semprepodem150x181
Categoria
Semprepodem
Data
Dissabte, 14 Setembre 2019

RECORREGUT:

Coll de Pallers-Pla de Mataplana-Collet de Reineres-Collet Roig-Prat de Cadí-Font del Pi-Canal del Cristall-Coll de la Canal del Cristall-Puig de la Canal del Cristall (2586m)-Coll de la Canal de l’Ordiguer-Puig del Quer (2571m)-Cota secundaria (2543m)-Coll del Quer o del Llitze-Cota secundaria (2632m)-Vulturó o Puig de la Canal Baridana (2653m)-Coll de la Canal Baridana-Canal Baridana-Font de les Planes-Coll Superior de Jussana-Collada de Jussana-El Collet-Borda de la Pena-Coll de Pallers.

TEMPS: de 6 a 7 hores

Distancia: 16 km aprox.

Nivell: Dificil

Hora de trobada: 06.00h Padilla

Mitja de transport: Vehicles particulars.

Degut a la distancia fins a Estana, l’estretor de la carretera, la dificultat de la sortida i el seu recorregut, és millor no anar justos d’horari, i per tant la opció de BUS per aquesta sortida no és adient.

PD: fóra bo de trobar-nos dijous 12 per organitzar els cotxes, si més no saber amb qui comptem i les places

Vocal: Pere Mansilla (601 110 287)

Normativa: és obligat llegir les Normes Generals de les sortides de l’AEC; el fet d’apuntar-se a aquesta activitat, comporta l’acceptació automàtica de les mateixes. Recordem que els inscrits han de tenir el carnet federatiu de la FEEC en vigor, si no, és obligatori contractar una assegurança per a la sortida. Cadascú és responsable de si mateix, del que pugui fer, o del que li pugui passar.

 
 

Proporcionat per iCagenda

Altres