Benvolguts sòcies i socis:

Després de llegir el document elaborat per la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya (Departament d'Interior) i d'escoltar les  recomanacions efectuades per les autoritats sanitàries emeses per part del govern de la Generalitat, recomanant restriccions de mobilitat i trobades en grups, queden suspeses totes les activitats programades per l'entitat durant 15 dies.

Es un acte de responsabilitat i civisme, de ben segur un cop passat aquest dies podrem tornar a retrobar-nos.

Ànims i cuidem-nos !!

Presidència

 

Cim de Pla de Baguet - Tossal de Rus

Senderisme150x150
Categoria
Senderisme
Data
Dissabte, 11 Juliol 2020
Excursió de muntanya per a socis i sòcies

Lloc de trobada: 6,00 a l’Agrupa  6:15 a Fabra i Puig

Transport: Cotxes particulars (es repartira el cost de la benzina entre tots, excepte els xofers).

Vocal:  Rosa Maria Soler (699537419)

Inscripcions:  Fins dijous dia 9 – Parleu amb la vocal.

Itinerari:  Coll de la Creueta - Cim de Pla Baguet (2.031 m.) - Coll de la Bassa – Tossal de Rus (2.118 m.) - Coll de la Bassa - Coll de la Creueta.

Distància: 8/9 Km.  Desnivell  400m. Horari : aprox 4h.

Dificultat: Fàcil. Sempre per pistes o prats de pendents suaus. Són uns cims on es pot pujar pràcticament per on es vulgui.  Hi ha opció d'escurçar molt l'itinerari, fent només el Cim de Pla Baguet.

Dinar: Al refugi de la UEC de la Molina.

Material: Motxilla, crema solar, barret, roba d'abric protectora del vent i pluja, calçat de muntanya, aigua i esmorzar. Aconsellable dur bastons de muntanya.       

Normativa:

  • És obligat llegir les Normes generals de les sortides de l’AEC; el fet d’apuntar-se a aquesta sortida, comporta l’acceptació automàtica de les mateixes. Els/les inscrits/es han de tenir el carnet federatiu de la FEEC en vigor, si no, és obligatori contractar una assegurança per la sortida. Cadascú és responsable de si mateix, del que pugui fer o del que li pugui passar.
  • Cal seguir en tot moment les normes de protecció per la COVID-19.
 
 

Proporcionat per iCagenda

Altres