NOU HORARI

Degut a l'actual conjuntura, els divendres l'entitat romandrà tancada

L'horari serà doncs de dilluns a dijous, de 18:30 h a 21:00 h

 

Tres Turons i Collserola

Semprepodem150x181
Categoria
Semprepodem
Data
Dissabte, 19 Desembre 2020
Excursió de muntanya per a socis i sòcies

AVIS. Donat que segueixen vigents les normatives sobre la covid-19, l’excursió programada a MONT-ROIG DEL CAMP, queda substituïda per una matinal als TRES TURONS i COLLSEROLA

Lloc de trobada: 8h. Metro Hospital de Sant Pau (exterior) Línea IV parada de metro Guinardó,  sortida  c/ St Quintí.  

Inscripcions: Notificar directament al vocal 

Distància: 17 Km. Desnivell 450m. Horari aprox.  5h. 

Dificultat: fàcil. 

Itinerari:. Metro Hospital de Sant Pau (exterior). Plaça nen de la Rutlla, búnquers del túnel de la Rovira, turó del Carmel, turó de la Creueta del Coll, Penitents, Tibidabo,  torrent de la Salamandra, Sant Medir, Can Borrell, Pi d'en Xandri, Sant Cugat. L’itinerari podrà variar lleugerament segons el nombre de participants, però amb arribada a Sant Cugat a les 14 h. aprox. En cas de mal temps, es podria escurçar l’itinerari baixant a qualsevol estació de metro del costat meridional.  

Àpats: Cal portar esmorzar i aigua

Material: Motxilla, barret, roba d’abric protectora del vent i pluja, calçat de muntanya, crema solar, aigua, i esmorzar 

Vocal: Miquel Insaustí (667 551 041) 

Normativa: és obligat llegir les Normes Generals de les sortides de l’AEC; el fet d’apuntar-se a aquesta activitat, comporta l’acceptació automàtica de les mateixes. Recordem que els inscrits han de tenir el carnet federatiu de la FEEC en vigor, si no, és obligatori contractar una assegurança per a la sortida. Cadascú és responsable de si mateix, del que pugui fer, o del que pugui passar. SÓN D’OBLIGAT CUMPLIMENT LES MESURES SANITÀRIES DAVANT EL COVID-19, (mascareta, gel i mantenir distància de seguretat) 

Apunts de l’excursió: Primer tram passant pels tres turons característics de Barcelona, per pujar a continuació a la Serra de Collserola i baixar a Sant Cugat del Vallès.

 
 

Proporcionat per iCagenda

Altres