Agrupació Excursionista "Catalunya"

Som a Pedralbes, amb puntualitat helvètica arriba l'autocar a les 8:15. Deixem les motxilles a la panxa del bus i la colleta que ens havíem aplegat aquí cerquem seient a dins.

Parem al Mèdol per a esmorzar i seguim camí fins Mont-Roig del Camp, aquí baixen tota la colla de caminadors i la resta seguim a dins del bus fins a sota mateix de  l'Ermita de la Mare de Déu de la Roca. Després d'una curta pujada entrem a la terrassa de davant de l'Ermita. Ens rep un vent endiastrat amb forts cops que jo calculo que són. com a mínim de 90 Km.  És difícil mantenir-se dret quan t'agafa la ratxa de vent, de manera que els que ja tenim una certa edat ens arrecerem als porxos i desistim d'assistir a la instal·lació del Pessebre.

Van arribant els caminadors, quan hi som tots entrem a l'ermita i cantem un parell de nadales. Ara que som tots asseguts als bancs de l'església és l'ocasió de contar-nos, som 37.

Tot seguit passem al menjador del restaurant d'allà mateix. Ens van servint els plats que prèviament havíem demanat en apuntar-nos. Surten les ampolles de cava i en Pere, el nostre president ens dirigeix unes paraules d'agraïment per la nostra presència i ens informa que el cava que ens beurem és un detall del nostre company Joan que avui fa anys, li cantem el Feliç aniversari i brindem.

 Arriba l'hora d'alçar-nos de la taula, anar fins l'autocar i de desfer el camí fins a casa. Uns poquets baixem a Pedralbes i cadascú com pot se n'entorna a casa seva.

Un altre dia d'amistat i bon humor entre els companys i companyes de l'Agrupació.

Jordi Romagosa

Un racó del camí de pujada

El camí presenta bonics racons

El Pessebre

Ermita de la Mare de Deu de la Roca

La plaça de l'ermita

Resguardats del vent

Treballant per instal·lar el Pessebre