Agrupació Excursionista "Catalunya"

Dins dels actes del 100tenari, la nostra entitat, per delegació de la FEEC, organitzarà el proper any 2013, la Renovació de la

Flama de la Llengua Catalana.

Els dies 2 i 3 de febrer anirem a Prada de Conflent a encendre la Flama, el 24 de febrer la pujarem al monestir de Montserrat i durant les tres setmanes s’organitzaran tota mena d’activitats relacionades amb la llengua catalana.

Hi ha una comissió que ja treballa en el tema i fóra bo que, arribat l’esdeveniment, tots hi participéssim i hi col·laboréssim. Serà una de les activitats del 100tenari que més s’identifica amb els principis fundacionals de l’Agrupa, i amb el nostre tarannà.

Conscients de la problemàtica de la nostra llengua, dels intents per arraconar-la i fins i tot menysprear-la, la situació actual ens esperona a posicionar-nos i a considerar prioritària la seva defensa.

Tenim un bon motiu per fer de la Renovació de la Flama de la Llengua Catalana, una activitat sòlida i engrescadora com altres del 100tenari, que a més de consolidar-nos com a entitat, ens permetrà treballar de manera cívica pel nostre país en aquests temps de gran trasbals polític i social.

El moment històric que estem vivint necessita que ens mobilitzem des de qualsevol àmbit social, i la nostra entitat i els seus socis estarem satisfets de poder col·laborar i treballar pels nostres drets.