Degut a l’afectació de la COVID-19 el local de l'entitat romandrà tancat.

Qualsevol qüestió serà gestionada per correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Campaments d'Estiu SIJ

La Secció Infantil i Juvenil està preparant amb il·lusió el campament d'estiu d'enguany, malgrat que caldrà estar atents a l'evolució de la situació sanitària, per poder confirmar que es farà.

La previsió es fer-los del 12 al 26 de juliol al Pallars Sobirà, en un terreny situat entre els poblets d'Araós, Besan i Ainet de Besan.

Inscripcions obertes. Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Hola a totes!

L'A.E.C. m'ha vist créixer sobretot com a persona i a més, com a alpinista, escalador i esquiador.

Fa un parell d'anys que se m'ha posat entre cella i cella carregar la càmera els caps de setmana i intentar aprendre sobre la captura de moments, la llum, la composició...

Les hores dedicades a triar i retocar fotografies, els cursos i òbviament les hores passades al nostre entorn preferit, han donat com a resultat una web on he penjat una petita mostra de la feina feta fins ara. 

Voldria agraïr als monitors i monitores de la Secció Infantil i Juvenil el traspàs de coneixements, valors i estima a la muntanya, a l'entitat en general per la feina feta i l'oportunitat inestimable d'aprendre a gaudir i mirar la muntanya i també als companys i companyes de cordada per la paciència i la comprensió que gasten els caps de setmana.

És un plaer doncs, convidar-vos a fer una ullada i a passejar el ratolí a la web:

www.cabrejoan.com

Serà un plaer escoltar i tenir en compte les impressions que us mereixi. 

Ens veiem a l'Agrupa o a la muntanya,

Seguim!

Altres