Degut a l’afectació de la COVID-19 el local de l'entitat romandrà tancat.

Qualsevol qüestió serà gestionada per correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Campaments d'Estiu SIJ

La Secció Infantil i Juvenil està preparant amb il·lusió el campament d'estiu d'enguany, malgrat que caldrà estar atents a l'evolució de la situació sanitària, per poder confirmar que es farà.

La previsió es fer-los del 12 al 26 de juliol al Pallars Sobirà, en un terreny situat entre els poblets d'Araós, Besan i Ainet de Besan.

Inscripcions obertes. Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Notícia de darrera hora:

Després d’arribar a la cota -1.075 a la Gouffre la Berger, al massís de Vercors, a França el passat dia 7 d’agost, el 3 de setembre, Ferriol Canyelles, membre de l'Equip de Recerques Espeleològiques de l'AEC, ha estat el primer no iranià i dels primers quinze espeleòlegs en tocar base del segon pou directe més profund del món.

La cavitat és el Ghar-e-Ghala, un pou únic de 562 metres de vertical absoluta, al massís de Parau, al Iran. El pou més llarg del món està a la cova Vrtoglavica, a Eslovènia, que supera l’iranià per sols per 41 metres.

L’exploració ha estat en el marc de l’expedició irano-italo-catalana que a més del descens del pou treballa la prospecció i exploració de diverses cavitats de la zona amb fondàries que superen els mil metres de profunditat.

Felicitats Ferriol !

Altres