Agrupació Excursionista "Catalunya"

Costabona (2.465 m)

Semprepodem
Semprepodem150x181
Data: 28/09/2024

Excursió de muntanya per a socis i sòcies

Lloc i hora de trobada: 7:00 a l’Agrupa (Padilla / Provença). 7:15 Fabra i Puig / Meridiana.

Transport: Autocar; si no s’arriba a un mínim de persones, anirem en cotxes particulars aplicant el sistema tarifari de l’AEC.

Inscripcions: Socis/sòcies 28 €, socis/sòcies online 38 €.

Data límit d’inscripció: dimecres 25 de setembre a les 20 hores, mitjançant un missatge al grup de whatsap de Semprepodem o un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Cal indicar nom de la sortida, nom i cognoms de qui hi participi, confirmació de pagament (quan es tingui el preu del bus) i lloc de trobada. Cal ingressar l’import corresponent al compte de l’Agrupa: Caixa d’Enginyers ES72 3025 0017 4114 0003 1058, indicant nom, cognom i “Costabona”

Itinerari: Est. Vallter, Portella de Morens, Puig Coma Ermada, Puig de La Llosa, Roca Colom, Pic de Costabona, coll Siern, coll Pany i Espinavell.

Desnivell: +700 m / -1600 m. Distància 18,5 km. Horari aproximat 6,30 hores.

Dificultat: Exigent. A tenir en compte el fort desnivell de baixada.

Material: Motxilla, barret, roba d’abric protectora del vent i pluja, calçat de muntanya, crema solar, aigua, esmorzar i dinar de carmanyola.

Vocal: Pep Molinos (666 086 052)

Apunts de l’excursió: Recorregut que transcorre en gran part per la carena fronterera i les capçaleres del Ter, el Tec i el Ritort, amb bones panoràmiques del Ripollès, Garrotxa, Vallespir i el Canigó. Des de Vallter pugem a la Portella de Morens ja a la carena fronterera i que no deixarem amb continuades pujades i baixades fins el coll de Pany, per baixar finalment al petit poble d’Espinavell, on ens recollirà puntualment l’autocar.

Normativa: És obligatori llegir i acomplir les Normes Generals de les sortides de l’AEC.

 

Adreça
Costabona

 

Mapa