Agrupació Excursionista "Catalunya"

Colldejou -Marça – Colldejou ( sota la Mola de Colldejou)

Semprepodem
Semprepodem150x181
Data: 17/12/2022

Excursió de muntanya per a sòcies i socis

Hora i lloc de trobada: 7.00 h a l’Agrupa (Padilla/Provença) – 7.15 h a Palau Reial (Diagonal)

Transport: Autocar; si no s’arriba a un mínim de persones, anirem en cotxes particulars.

Inscripcions Import: 22 euros socis/es, 32 euros socis/es on-line. Fins dimecres 14 de desembre a les 19h, mitjançant grup de WhatsApp de SEMPREPODEM o per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. En qualsevol dels dos casos cal indicar: nom de la sortida, nom i cognoms del participant, confirmació de pagament, lloc de pujada de l’autocar. Cal ingressar l’import al compte de l’Agrupa: Caixa d’Enginyers (ES72 3025 0017 4114 0003 1058) Indicant el nom “Colldejou”.  

Desnivell: + 700 m

Distància: 17 km

Horari aproximat: 6 hores

Dificultat: Moderada

Itinerari: Colldejou-Coll del Guix- Font de l’Avellar- Mas d’en Cosme – Carretera de Marçà a La Torre de Fontaubella – Moli paperer Mas Magrinyà- vall de Maçanes-Colldejou. (Veure nota)

Material: motxilla, barret, roba d’abric protectora del vent i la pluja, calçat de muntanya, crema solar, aigua i menjar per a tot el dia.

Vocal: Miquel Insausti

Normativa: És obligatori llegir les Normes Generals de les sortides de l’A.E.C. publicades en el Butlletí. El fet d’apuntar-se a aquesta sortida, comporta l’acceptació de les mateixes. Pel transport, cal portar mascareta. En aquesta excursió, i a causa de les característiques de la mateixa, no es poden portar gossos ni altres animals de companyia.

Apunts de la sortida: Boniques vistes al Montsant, vinyes de Falset i Mola de Colldejou.

Nota: Atès que aquest mateix dia 17 de desembre tenim el sopar de Nadal, per tal de poder arribar d’hora a Barcelona, s’ha canviat l’itinerari inicial de les Crestes de la Seda per aquest altre que s’adapta més a la disponibilitat del temps que tindrem. Encara i tot, intentarem anar per feina per tot el recorregut. En cas de que no ho veiéssim factible, sobre la marxa, escurçaríem el recorregut i acabaríem a Marçà.

 

Adreça
La Mola de Colldejou

 

Mapa