Agrupació Excursionista "Catalunya"

Congost del Ter i la muntanya dels Sants Metges – Sant Julià de Ramis

Senderisme
Senderisme150x150
Data: 07/10/2023

Excursió de muntanya per a socis i sòcies

Lloc i hora de trobada:  08:h. a l’Agrupa (C/ Padilla-Provença).  -  08:15h. Fabra i Puig. 

Transport: Autocar. Si no s’arriba a un mínim de persones anirem en cotxes particulars. 

Inscripcions: Import: 23 euros socis/es, 33 euros socis/es on-line. Data límit d’inscripció, dimecres 4 d’octubre a les 20h. Mitjançant grup de WhatsApp de SENDERISME o per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. En qualsevol dels dos casos cal indicar: nom de la sortida, nom i cognoms del participant, confirmació de pagament i lloc de pujada a l’autocar. Cal ingressar l’import al compte de l’Agrupa: Caixa d’Enginyers (ES72 3025 0017 4114 0003 1058) Indicant el nom “Metges”.   

Recorregut: Uns 9,5  Km. Desnivell:  200 m+/-. Horari aproximat: 4,00 h. 

Dificultat: Fàcil.   

Itinerari: Excursió circular,  comença a Sant Julià de Ramis.  Ens dirigirem cap al congost del Ter, passem pel Cau de les Goges i pugem a la muntanya dels Sants Metges pel seu vessant septentrional. Després de visitar els diversos jaciments, monuments i atractius de la muntanya, tornem cap a Sant Julià de Ramis. La ruta no suposa cap complicació, donat que el desnivell és escàs i els camins i pistes per on circula són còmodes i agradables. 

Material: Motxilla, barret, crema de sol, calçat i roba de muntanya apropiada (segons la climatologia esperada), pals, aigua per tot el recorregut.

Àpats: Esmorzar al bar, dinar de carmanyola. 

Vocals: Anna Tomàs i Domènec Palau, tel. 671 40 60 30 

Altres informació: per WhatsApp, (Senderisme – AEC) 

Normativa: És obligatori llegir les Normes Generals de les sortides de l’AEC.

 

Adreça
Muntanya del Sants Metges

 

Mapa