Agrupació Excursionista "Catalunya"

Dones i Matinal a Collçerola

Muntanya
Muntanya100x108
Data: 04/03/2023

Excursió matinal per a SÒCIES

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, l’Agrupació Excursionista “Catalunya”, conjuntament amb Decathlon Ciutat Vella, organitza el dissabte 4 de març una matinal per a dones a Collserola

Lloc de trobada: 8h. exterior Metro Mundet (costat muntanya). Finalitzarem a les 13,30 aprox.

Inscripcions: A Secretaria de l’AEC (Whatsapp 608 429 230). Cal facilitar talla samarreta per a possible obsequi. Data límit dimecres 1 de març a les 20h.

Distància: 12 Km. Aprox. Desnivell 400 m  . Horari aprox 4h.

Dificultat: Fàcil. Sense dificultat tècnica

Itinerari: Metro Mundet, Font de la Marquesa, Portell de Valldaura,Can Cerdà, Font dels Caçadors, Serra d’en Fotjà, Metro Mundet o Canyelles (segons horaris)

Material: Motxilla, barret, roba d’abric protectora del vent i pluja, calçat de muntanya, crema solar, aigua, i esmorzar.

Vocal: Ana González (628 032 223)

Normativa: és obligat llegir les Normes Generals de les sortides de l’AEC; el fet d’apuntar-se a aquesta activitat, comporta l’acceptació automàtica de les mateixes. Recordem que les inscrites han de tenir el carnet federatiu de la FEEC en vigor, si no, és obligatori contractar una assegurança per a la sortida. Cadascú és responsable de si mateix, del que pugui fer, o del que pugui passar. En aquesta excursió, i a causa de les característiques de la mateixa, no es poden portar gossos ni altres animals de companyia.