Agrupació Excursionista "Catalunya"

Excursió a Taradell

Senderisme
Senderisme150x150
Data: 10/02/2024

Excursió de muntanya per a socis i sòcies

Degut a la manca d'aigua, la sortida a les Gorges de Salenys, (Sta. Cristina d'Aro) resulta poc atractiva, motiu pel qual es canvia per una sortida a Taradell

Lloc i hora de trobada:  07:30h. a l’Agrupa (C/ Padilla-Provença).  -  07:45h. Fabra i Puig - Meridiana

Transport: Autocar. Si no s’arriba a un mínim de persones anirem en cotxes particulars.

Inscripcions: Import: 21 euros socis/es, 31 euros socis/es on-line. Data límit d’inscripció, dimecres 7 de febrer a les 20h. Mitjançant grup de WhatsApp de SENDERISME o per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. En qualsevol dels dos casos cal indicar: nom de la sortida, nom i cognoms del participant, confirmació de pagament i lloc de pujada a l’autocar. Cal ingressar l’import al compte de l’Agrupa: Caixa d’Enginyers (ES72 3025 0017 4114 0003 1058) Indicant el nom “Taradell”.  

Recorregut: Uns 10  Km. Desnivell:  330 m Horari aproximat: 4,00 h.

Dificultat: Fàcil 

Itinerari: Sortida des de Taradell, passant per l'ermita de Sant Quirze de Subiradells, font del Drac, cuines d'en Rocaguinarda, mirador, collada de Mansa, collet del Castell, l'enclusa, Castell de Taradell on dinarem i tornada cap a Taradell.

Material: Motxilla, barret, crema de sol, calçat i roba de muntanya apropiada, pals, aigua, esmorzar i dinar. Esmorzar al bar, dinar, sobre el terreny.

Vocals: Lluís Tortajada

Altres informació: per WhatsApp, (Senderisme – AEC) 

Normativa: És obligatori llegir les Normes Generals de les sortides de l’AEC.

 

Adreça
Taradell

 

Mapa