Agrupació Excursionista "Catalunya"

Volta al Pantà de Foix - Alt Penedès

Senderisme
Senderisme150x150
Data: 15/04/2023

Excursió de muntanya per a socis i sòcies

Lloc de trobada: 08.00 h a l’Agrupa 08.15 h Palau Reial.

Transport: Autocar. Si no s’arriba a un mínim de persones anirem en cotxes particulars.

Inscripcions Sòcies/s: 41 euros . Sòcies/s online: 51 euros. Inscripcions fins dimecres 12 d’abril a les 19 h, mitjançant WhatsApp al grup de Senderisme o per mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., indicant nom de la sortida, nom i cognoms, confirmació de pagament i lloc de pujada a l’autocar. Cal ingressar l’import al compte de l’AEC: ES72 3025 0017 4114 0003 1058, indicant nom i «Pantà de Foix”.

Recorregut: 7 km. Desnivell: aprox 200 m. Horari: Unes 3 hores

Dificultat: Fàcil. Itinerari lineal.

Itinerari: Volta al pantà de Foix, sortida de la presa del pantà, voregerem el pantà fins Cal Bladet, La Creu, Font d’Horta, fins la carretera BV-1226 Km5 on ens recollirà l’autocar.

Material: Motxilla, barret, roba d’abric protectora del vent i pluja, calçat de muntanya, crema solar, aigua, esmorzar (opcional).  (Esmorzar al bar, dinar de restaurant)

Vocal: Anna Tomàs i Domènec Palau, tel. 671 40 60 30

Altra informació: per WhatsApp,  (Senderisme - AEC)

Normativa: : És obligatori llegir les Normes Generals de les sortides de l’AEC; el fet d’apuntar-se a aquesta activitat, comporta l’acceptació automàtica de les mateixes. Recordem que els inscrits i les inscrites han de tenir el carnet federatiu de la FEEC en vigor, si no, és obligatori contractar una assegurança per a la sortida. Cadascú és responsable de si mateix, del que pugui fer, o del que pugui passar. En aquesta excursió, i a causa de les característiques de la mateixa, no es poden portar gossos ni altres animals de companyia.

 

Adreça
Pantà de Foix

 

Mapa