Degut a l’afectació de la COVID-19 el local de l'entitat romandrà tancat.

Qualsevol qüestió serà gestionada per correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Campaments d'Estiu SIJ

La Secció Infantil i Juvenil està preparant amb il·lusió el campament d'estiu d'enguany, malgrat que caldrà estar atents a l'evolució de la situació sanitària, per poder confirmar que es farà.

La previsió es fer-los del 12 al 26 de juliol al Pallars Sobirà, en un terreny situat entre els poblets d'Araós, Besan i Ainet de Besan.

Inscripcions obertes. Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

DIUMENGE, 29 DE JUNY DE 2014

 

DISSABTE, 28 DE JUNY DE 2014

Repartiment de dorsals a Tírvia

En Bernat reb el dorsal nº 1

Els corredors a la xerrada de l'organització

 

DIVENDRES, 27 DE JUNY DE 2014

Els socis de l'Agrupació Excursionista "Catalunya", desplaçats des del passat cap de setmana a Tirvia (Pallars Sobirà), han portat carregues d'aigua als punts d'avituallament, senyalats per l'equip organitzador, de la III Cursa per Alta Muntanya La Ribalera a la vegada que un altre grup és dedicava a la senyalització del recorregut.

Aquesta III edició a trencat tots els registres de participació amb un total de 276 corredors inscrits, 103 en la dels 38 km. (R38) i 173 per la de 23 Km. (R23).

 

 

Cami del Coll carregan aigua

Aigua, molta aigua

Vista de Tírvia des del Mirador del Farro

La Marta i en Pere

Marca de la ruta a la Font Negre

La Yolanda i en Francesc "ánima de La Ribalera"

Altres