Degut a l’afectació de la COVID-19 el local de l'entitat romandrà tancat.

Qualsevol qüestió serà gestionada per correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Campaments d'Estiu SIJ

La Secció Infantil i Juvenil està preparant amb il·lusió el campament d'estiu d'enguany, malgrat que caldrà estar atents a l'evolució de la situació sanitària, per poder confirmar que es farà.

La previsió es fer-los del 12 al 26 de juliol al Pallars Sobirà, en un terreny situat entre els poblets d'Araós, Besan i Ainet de Besan.

Inscripcions obertes. Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

L'atleta del C.E. Aran, Montse Bacardit Peñarroya, amb un temps de 5h 28 minuts és la guanyadora de la R38, cursa de 38 Km amb sortida i arribada a Tírvia amb sostre al Pic de Salòria (2.788,8 m.).

Facebook de Montse Bacardit:

" A poca estona que es tanquin les inscripcions, m'he inscrit per córrer la Ribalera 2014! Espero que el propolis i la mel em frenin l'inici de refredat que porto, i que les cames responguin per afrontar els +2700m i 38k. I que la meteo es comporti"

 

 

La segona dona de la R38 en arribar ha estat la Lola Brusau Alos del C.E. UEC Anoia amb un minut de diferència respecte a la guanyadora (5h 29min.)
La Lola va vencé a les dues primeres edicions.

 

Altres