Agrupació Excursionista "Catalunya"

Xavier Espiña Martinez (categoria Veterans) del Centre Excursionista Guissonenc-Motors, amb un temps de 4h 25 min., ha estat el guanyador absolut de la R38 mentres que, en la categoria femenina la victòria absoluta ha sigut per l'atleta del C.E. Aran, Montse Bacardit Peñarroya, amb un temps de 5h 28 minuts

Bacardit va entrar a la meta 1 minut abans que ho fes la segona classificada i guanyadora de les dues anteriors edicions. Lola Brusau Alòs del Centre Excursionista UEC Anoia que ha fet parar el cronòmetre a 5h 29 min.

En la R23 la victòria en la categoria absoluta homes ha estat per Sergi Furio Francisco que amb 2h33:23 ha estat a l'hora el primer pallarès mentres que en dones la més ràpida ha sigut Alessi Bartolina del Triatló Penedès Costa Daurada amb 3h22:49.

Amat Botines Puertas ha sigut el millor classificat dels representants de l'Agrupa amb un temps de 3h23 min. En la categoria R23 de la cursa de 23 kms.

La III edició de La Cursa per l'Alta Muntanya La Ribalera, que ha començat amb una dèbil pluja, ha seguit pràcticament el traçat de la segona edició completant, la versió curta 23 km. I un desnivell positiu de 1500 m. i la llarga 38 Km. amb un desnivell positiu de 2800 m., ambdues amb sortida i arribada a Tírvia (Pallars Sobirà), creuant els termes municipals de Tírvia, Araós, Burg, Farrera, Alins i Os de Civís (Valls de Valira).

Les dues curses, amb sortida i arribada a Tírvia, transcorren per camins de muntanya, i pistes forestals dels termes municipals de Tírvia, Araós, Burg, Farrera, Alins i Valls de Valira (Os de Civís) aquest darrer a la comarca de l' Alt Urgell.

Els participants en la R38 han hagut que superar el coll de Màniga (2.300 m.), coll de Covil (2.390 m.) i Pic de Salòria de 2.788,8 m. sostre de la cursa i Font Negre 2335m

Per la seva part el inscrits a la cursa de 23 km, han seguit la major part del recorregut pel mateix itinerari que la prova llarga, fins al Coll de Màniga on R23 es desvia cap a la Font Negre per tornar a Tírvia pel mateix traçat de la R38.

ÀLBUM LA RIBALERA 2014