Agrupació Excursionista "Catalunya"

Sortint de Vallcebre

Itinerari circular realitzat el 23/03/2019: Sta. Magdalena, Grau de la Mola, Grau del sastre, Pla de Barrumba, Tossal de LLisol (1328 m), ermita San Ramon, Vallcebre.

A les 7  pugem al autocar entre petons y desitjant bon dia a tots , i ens dirigim a recollir a la resta del grup  que ens espera a Fabra i Puig. Avui son un grup bastant  nombrós i tornen a desitjar-nos bon dia als que van pujant i sorpresos de veure a les nostres companyes ja en plena forma , la Carmeta i Rosa Maria. En total vam ser 37 Déu n‘hi do!! 

Ja tots a l’autocar enfilem directes cap a Vallcebre. El nostre vocal ens comenta el itinerari que farem un dels més sorprenents de l’Alt Berguedà . Bona part de la ruta transcorre per sobre dels Cingles de Vallcebre, una muralla natural de pedra calcària que encercla la vall i ens permet gaudir d’espectaculars panoràmiques dels voltants : La Serra del Cadí, el Moixeró, el Catllaràs  o el Pantà de la Baells, travessarem boscos de pi roig i rouredes, caminarem per sobre de cingleres i  gaudirem de la vista  d’una de les  muntanyes més boniques: el Pedraforca.

Després d’esmorzar  ens preparem i repartim els walkis per estar tot el grup comunicat (entre nosaltres en Pep anava una mica  «nervioset» en veure un grup tan nombrós, i es pensava que no compliríem amb el temps previst per arribar a l`hora de dinar. Res de res, ja que tot va anar  perfecte!!    

A l’hora prevista vam arribar al restaurant Santa Barbara de St. Corneli,  CAP DE NOSALTRES Es PENSAVA el QUE ENS  VAM TROBAR!!  Va ser fantàstic.  Un dinar completíssim i molt bo... i  això no va ser tot ja que va estar acompanyat de música i ball !! Uns quants  van acabar a la pista ballant  i  entre ball i riures, vam acabar i  tots molt contents i satisfets pujàvem al autocar a on el  nostre  xofer i amic Cristian ens va porta  cap  a casa.

A l’excursió d’avui no li ha faltat de res, un 10 per en Pep !! A l’autocar tot eren comentaris positius del dia tan complet  que havíem passat.

Carme Collado

Ermita Sta. Magdalena
La cinglera
Grau del Sastre
Tossal Llisol
Tossal Llisol
El Pedraforca i Vallcebre
Baixant cap a Vallcebre
Ermita St.Ramon
Pantà de la Baell