Degut a l’afectació de la COVID-19 el local de l'entitat romandrà tancat.

Qualsevol qüestió serà gestionada per correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Campaments d'Estiu SIJ

La Secció Infantil i Juvenil està preparant amb il·lusió el campament d'estiu d'enguany, malgrat que caldrà estar atents a l'evolució de la situació sanitària, per poder confirmar que es farà.

La previsió es fer-los del 12 al 26 de juliol al Pallars Sobirà, en un terreny situat entre els poblets d'Araós, Besan i Ainet de Besan.

Inscripcions obertes. Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Jep Tapias va recollir el seu diploma de mans de la Directora General de Turisme

La Sra. Marian Muro, Directora General de Turisme de la Generalitat de Catalunya, va presidir l'acte d'entrega de diplomes als participants a la Travessa pel Tricentenari a cavall organitzada per la Federació Catalana de Turisme Eqüestre (FCTE) i l'Agrupació Excursionista "Catalunya" (AEC) entre Cardona i Barcelona, com un dels actes oficials del Tricentenari.
Va Obrir l'acte el president de la FCTE que va donar la benvinguda als assistents i va remarcar l'important que pot ser el Turisme Eqüestre per Catalunya.
Jan Campolier, alcalde de Santa Susanna va senyalar a la població costanera com un escenari ideal per oferta a locals i visitants de l'activitat eqüestre.
L'acte el va tanca la Directora General que va fer un repàs del treball promocional i projectes del govern de la Generalitat, centrat en el Turisme que, any rere any, va guanyar visitants tant a la costa com a l'interior de Catalunya.

Miguel Peinado després de recollir el seu diploma.

Miquel Casas, president de la FCTE i soci de l'AEC també va rebre el seu diploma.

Altres