Degut a l’afectació de la COVID-19 el local de l'entitat romandrà tancat.

Qualsevol qüestió serà gestionada per correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Campaments d'Estiu SIJ

La Secció Infantil i Juvenil està preparant amb il·lusió el campament d'estiu d'enguany, malgrat que caldrà estar atents a l'evolució de la situació sanitària, per poder confirmar que es farà.

La previsió es fer-los del 12 al 26 de juliol al Pallars Sobirà, en un terreny situat entre els poblets d'Araós, Besan i Ainet de Besan.

Inscripcions obertes. Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Taula del jovent de AEC, en el sopar de Nadal

El passat dia 17 de desembre férem el sopar de Nadal a la seu de l'Agrupació, amb un menú excel·lent: crema de llamàntol amb gambetes i rodó de pollastre farcit amb guarnició de fruita seca, gelat de torró i un bon assortiment nadalenc:  torrons, neules, polvorons... i cafè. Tot regat amb vins de la terra i cava de l’Agrupa.

Per rematar la festa el TIO de la mà d’en Frederic va repartir regalets per a tothom al compàs de la cançó:

Caga tió, caga torró

d’avellana i pinyó

si no vols cagar...

Garrotada va!!!

La seu de l’Agrupa plena per la part de davant i del darrere i decorada amb els guarniments nadalencs feia un goig que enamorava.

Cal donar les gràcies a la vocalia de cultura i un bon estol de voluntaris i voluntàries per haver fet possible tants entranyables moments.

Altres