Agrupació Excursionista "Catalunya"

L'Agrupació sempre endavant!

Estrenem nou web a l'Agrupa. El canvi respon a una nova concepció en l'organització dels continguts. Les necessitats funcionals, l'obertura a la col·laboració directa dels socis sense arriscar la seguretat i la unitat d'estil, i la simplificació del manteniment de la pàgina, ho exigia. La tecnologia ja desenvolupada ens ha proporcionat una bona eina per a satisfer aquestes necessitats, i creiem que el resultat és excel·lent.

La nova estructura està pràcticament completa. Els continguts estan al 80 % (falta, per exemple, l'àlbum de fotografies, al que volem donar un nou format), i gran part dels continguts encara apareixen amb la presentació antiga perquè la seva adaptació requereix moltes hores de feina. Però tot arribarà.

A partir d'ara, qualsevol soci que vulgui col·laborar amb una secció d'aquesta pàgina té la porta oberta per a publicar continguts i notícies, tot respectant els criteris d'edició establerts i prèvia autorització de la Junta. La Secció de Caiac serà la primera en aprofitar aquesta possibilitat.

Així que ja ho sabeu: animeu-vos a col·laborar!!

Us agraïrem que comuniqueu qualsevol errada o disfuncionalitat que detecteu en la nova pàgina a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.