Agrupació Excursionista "Catalunya"

Diumenge 11 de novembre ens trobem a Begues a les 9 del  matí per començar la primera pedalada del curs amb la secció de BTT. En Javier ens rep amb un bon esmorzar per agafar forces.  Ja amb la dosi de cafeïna posada comencem la nostra matinal: Un itinerari per cincs dels cimets que envolten el municipi de Begues. 

Comencem enfilant-nos a la Desfeta, el primer dels esplèndids miradors que anirem trobant al llarg del matí. El segon dels 5 pics, el Puig de les Agulles, ens el saltem perquè hi passa una cursa i està molt transitat. Així doncs, anem cap a les Antenes. D’Allà baixem de nou i creuem la població per anar cap al Montau, fent abans una paradeta al Pi Gros de Can Sadurní. Arribats a aquest punt, només ens queda l’últim pic, el Sotarro, que encarem pensant en el vermutet que ens espera a Begues. Últimes pedalades... i ja hi som! Ara ja sí, tot baixada!

Acabem la sortida tan bé com l’hem començat, amb un refrigeri esplèndid! Aquesta vegada, inclou fredolics i rovellons collits al jardí de casa. Quin luxe!

Ha estat una bona sortida per començar la temporada de la secció, amb una ruta assequible i amb moltes variants i escapatòries per regular la intensitat al gust de cadascú. El terreny també és molt ciclable, pista amb petits trams de camí i trossos asfaltats,  i algunes trialeres sempre opcionals.

Ens veiem a la propera?

11/12/2018    Nùria Molinos