NOU HORARI

Degut a l'actual conjuntura, els divendres l'entitat romandrà tancada

L'horari serà doncs de dilluns a dijous, de 18:30 h a 21:00 h

 

Cingles de Vallcebre

Senderisme150x150
Categoria
Senderisme
Data
Dissabte, 23 Març 2019
Excursió de muntanya per a socis i sòcies

Lloc de trobada: 7,00 a l’Agrupa – 7,15 a Fabra i Puig

Transport: autocar. Si no s’arriba a un mínim de persones anirem en cotxes particulars.

Inscripcions: Fins dijous 21 de març a les 20h.

Preu: socis 35, socis on-line 45 . Inclou autocar i dinar. Cal ingressar l’import corresponent al compte de l’Agrupa: Caixa d’Enginyers: 0072 3025 0017 4114 0003 1058, indicant nom i “Vallcebre”.

Distància: 9,5 Km. Desnivell 320m. Horari aprox 4h.

Dificultat: fàcil.

Itinerari: Vallcebre, Ermita Sta. Magdalena, Grau de la Mola, Pla de Barrumba, Tossal Llissol, Ermita St. Andreu, Vallcebre.

Dinar: Restaurant Sant Corneli de Cercs

Material: Motxilla, barret, roba d’abric protectora del vent i pluja, calçat de muntanya, crema solar, aigua i esmorzar.

Vocal: Pep Molinos (666 086 052)

Normativa: és obligat llegir les Normes Generals de les sortides de l’AEC; el fet d’apuntar-se a aquesta activitat, comporta l’acceptació automàtica de les mateixes. Recordem que els inscrits han de tenir el carnet federatiu de la FEEC en vigor, si no, és obligatori contractar una assegurança per a la sortida. Cadascú és responsable de si mateix, del que pugui fer, o del que pugui passar.

Apunts de l’excursió: Itinerari que sortint del poble de Vallcebre, ens porta fins a l’emboscada Ermita de Santa Magdalena. Continua a buscar el caire dels cingles de Vallcebre i segueix al Pla de Barrunta sempre amb espectaculars panoràmiques. Puja al Tossal Llissol, espectacular mirador del Pedraforca i tota la comarca. Retorna a Vallcebre passant per l’Ermita de Sant Andreu.

 
 

Proporcionat per iCagenda

Altres