AVIS IMPORTANT

Degut a l’afectació del COVID-19:

  • Ajornades totes les sortides programades.
  • Ajornades totes les reunions al local.
  • El local de l'entitat romandrà tancat.

Qualsevol qüestió serà gestionada per correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

QUEDA'T A CASA !!

 

Diada del Soci

AEC150x163
Categoria
AEC
Data
Dijous, 27 Juny 2019 20:00

Novament arriba aquesta tradicional trobada. Com cada any, es donaran premis i medalles diversos i les Seccions ens oferiran projeccions amb un resum de les activitats més destacades. Acabarem amb un pica-pica.

Es farà entrega dels següents reconeixements:

MEDALLA AL SOCIS QUE COMPLEIXIN 25 O 50 ANYS A L’AGRUPA:

Enguany en són 5 que compleixen 50 anys: Miquel Casas Pont, Jordi Pino Piñeiro, Miquel Rico Otín, Rosa M. Soler Ricart i Josep M. Villena Segura.

MEDALLES DE LES SECCIONS:

· MUNTANYA: Lluis Tarruelle (per la seva col·laboració en la secció, tan en l’assistència com en l’organització de sortides)

· SEM: Miguel Peinado (per haver assolit el Gran Paradiso amb esquís)

· SEAM: Sara Gómez (per la representació femenina dins de la Secció i de l’esport)

· CULTURA: Jordi Romagosa (Per la llarga i dedicada col·laboració en la correcció del butlletí i d’altres activitats literàries de l’Agrupació)

· GRUP JOVE: Pau Cayuela (per la seva motivació “desenfrenada”.

· BTT: Miguel Peinado (Per la seva participació)

PREMI MONTAGUT per col·laboracions al Butlletí: Joan Cabré (per la frescor dels seus articles i en especial per la seva enteresa per explicar l’experiència de l’accident que va patir als Alps).

MEDALLES de 3000, 4000, 5000, 6000, 7000, 8000, pels socis que hagin assolit el seu primer cim d’aquestes alçades (cal que ho comuniquin a Secretaria abans del 8 de juny, aportant una foto i indicant cim i data).

MEDALLA ESPECIAL DE LA JUNTA: premi en reconeixement d’alguna tasca o especial compromís amb l’Entitat. La persona premiada es farà saber dins del propi acte de la diada del Soci.

US ESPEREM!!

Tingueu present la campanya “LA FAM NO FA VACANCES”

Aprofiteu la Diada del Soci per fer la vostra aportació solidària d’aliments, als contenidors o a la guardiola que trobareu al local.

 
 

Proporcionat per iCagenda

Altres