NOU HORARI

Degut a l'actual conjuntura, els divendres l'entitat romandrà tancada

L'horari serà doncs de dilluns a dijous, de 18:30 h a 21:00 h

 

Llum i Llibertat - Sopar nit 10 de Setembre

220x83_llum-i-llibertat
Categoria
Cultura
Data
Dimarts, 10 Setembre 2019 - Dimecres, 11 Setembre 2019
AJORNAT

Davant de les adverses condicions meteorològiques previstes per a tot el dia 10 de setembre, i en ser la seguretat dels participants la nostra màxima prioritat, reunits amb la comissió de seguretat (Protecció Civil, Bombers, Mossos d’Esquadra i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya) ens veiem en l’obligació d’anunciar que s’ajorna l’acció de posar 131 farells a 131 agulles de Montserrat.


Des de l’organització volem fer constar la clara intenció de trobar una nova data per portar a terme aquesta acció, que s’anunciarà properament.


Per a qualsevol consulta us podeu adreçar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Pel que fa al sopar, que s’havia de fer al Bruc a l’aire lliure, es manté però reubicat al pavelló municipal de Sant Fruitós de Bages a les nou del vespre.


Adreça: carretera de les Brucardes cantonada avinguda de Sant Joan. https://www.santfruitos.cat/guia/marcador/pista-polisportiva-del-pavello-desports

 
 

Proporcionat per iCagenda

Altres