NOU HORARI

Degut a l'actual conjuntura, els divendres l'entitat romandrà tancada

L'horari serà doncs de dilluns a dijous, de 18:30 h a 21:00 h

 

Mar i Muntanya

DimecresSol149x133
Categoria
Dimecres al Sol
Data
Dimecres, 18 Setembre 2019

Caminada mar i muntanya sortint de Sant Pol de Mar en direcció a la serralada per carenejar els punts més alts i passar pels turons que envolten Sant Pol de Mar i arribem al far de Calella des d'on acabarem la caminada passant per les cales i platges i remullar-nos per acabar la caminada al parc del litoral on hem començat.

Hi ha dos punts a la caminada amb complicacions que explico: Un cop arribats a l'antena del turó de Can Tiril trobem una tanca que passem per sota en una obertura que hi ha, estirats a terra. El segon punt és per si es fa la caminada i no ens volem mullar, doncs de la cala de Roca Pins fins a la Platja de Garbí passem a ran de mar, es pot passar per un altre lloc tornant i vigilant a l'hora de travessar la carretera N-II, millor pel mar.

Distància: 12 km aprox.

Temps. 4h sense comptar parades i temps per dinar

Desnivell: 400m

Transport: Renfe (anar i tornar) preu jubilats. Anar: 08.12h tornar (molts horaris)??

Trobada: Plaça Catalunya rotonda sota plaça 07.45h

Dinar: restaurant a concretar

Vocal: Pere Mansilla (601 110 287)

Porteu: banyador, xancletes i tovallola

Normativa: és obligat llegir les Normes Generals de les sortides de l’AEC; el fet d’apuntar-se a aquesta activitat, comporta l’acceptació automàtica de les mateixes. Recordem que els inscrits han de tenir el carnet federatiu de la FEEC en vigor, si no, és obligatori contractar una assegurança per a la sortida. Cadascú és responsable de si mateix, del que pugui fer, o del que li pugui passar.

 
 

Proporcionat per iCagenda

Altres