Degut a l’afectació de la COVID-19 el local de l'entitat romandrà tancat.

Qualsevol qüestió serà gestionada per correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Campaments d'Estiu SIJ

La Secció Infantil i Juvenil està preparant amb il·lusió el campament d'estiu d'enguany, malgrat que caldrà estar atents a l'evolució de la situació sanitària, per poder confirmar que es farà.

La previsió es fer-los del 12 al 26 de juliol al Pallars Sobirà, en un terreny situat entre els poblets d'Araós, Besan i Ainet de Besan.

Inscripcions obertes. Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Conèixer la Ribalera

AEC150x163
Categoria
AEC
Data
Divendres, 11 Octubre 2019 - Diumenge, 13 Octubre 2019
El nostre company en Francesc Reixachs ens proposa per aquests dies visitar la zona
  • Refugi Gall Fer (cal portar sac)
  • ½ pensió 35€ Pensió complerta 50€
  • Pensió infantil 16€ i 35€ 
  • Pàrquing per a furgonetes

Ascensió al Pic de Màniga

Ascensions molt senzilles de 60-75 minuts o de 120-150 minuts,  des d’on visualitzarem tot l’itinerari de la marató corresponent a la zona de Conflent, i una visió privilegiada del Pirineu.

Ull ! en aquestes dates BOLETS  assegurats.

Pels que no vulguin, o no puguin caminar: 

Hi ha la possibilitat de fer estada a l’Hostal Nadalet de Tírvia, i des d’allà accedir en 4x4 a algun dels punts panoràmics o d’interès, del recorregut de la Ribalera.

Com veieu hi pot anar tothom, o sigui que si encara no t’has apuntat, posa’t  en contacte amb en Francesc Reixachs (667 726 610).

 
 

Proporcionat per iCagenda

Altres