NOU HORARI

Degut a l'actual conjuntura, els divendres l'entitat romandrà tancada

L'horari serà doncs de dilluns a dijous, de 18:30 h a 21:00 h

 

Campament Secció de Muntanya

Muntanya100x109
Categoria
Muntanya
Data
Dissabte, 22 Agost 2020 00:00 - Diumenge, 30 Agost 2020 00:00
Trobada informativa anul·lada
Estany de Llavera

Enguany l’Agrupa organitza el  campament d’estiu a La Vall de Cardós. 

Lloc: CÀMPING LA BORDA DEL PUBILL a Ribera de Cardós. 

www.campinglabordadelpubill.com

El càmping compta amb parcel·les per tendes, autocaravanes, i diferents tipus de bungalous, així com espai de barbacoes, piscina, restaurant, botiga, etc.

La reserva cal fer-la de forma  individual, escollint cadascú la modalitat d’allotjament que més li convingui, ja que el càmping ofereix diverses possibilitats (consulteu la pagina Web del Càmping: www.campinglabordadelpubill.com on figuren les dades de contacte), indicant que sou de l’ Agrupació Excursionista Catalunya.

Des de lorganització intentarem coordinar aquells que aneu sols i  no tingueu mitjà de transport, o vulgueu compartir allotjament si es dóna el cas. 

Amb llibertat de dates d’entrada i de sortida, essent com sempre una activitat oberta a tots els socis, grans petits i mitjans.   

Com en els campaments anteriors es podrà participar a qualsevol de les activitats proposades i coordinades pels participants. Muntanyisme, senderisme, caminades,  visites turístiques, us podeu quedar gaudint de les instal·lacions del càmping o podrem anar a pescar amb canya. ( agraírem que cadascú esculli el nivell de dificultat pel qual estigui en condicions). 

A partir de primers de  juliol, al taulell d’anuncis de l’Agrupa penjarem la llista de participants. Agrairem que ompliu els espais buits,  dates d’entada/sortida , si disposeu d’espai al cotxe i espai a l’allotjament que heu reservat. Al tancament d’aquesta nota ja som 40 participants.

S’ha creat una llista de Whatsapp, per informació i propostes del campaments, els interessats que no estigueu a la llista, podeu demanar ser inclosos. 

Coordinador : Domènec Palau - tel 671 406 030

email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Noarre

 
 

Proporcionat per iCagenda

Altres