AVIS IMPORTANT

Degut a l’afectació del COVID-19:

  • Ajornades totes les sortides programades.
  • Ajornades totes les reunions al local.
  • El local de l'entitat romandrà tancat.

Qualsevol qüestió serà gestionada per correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

QUEDA'T A CASA !!

El pintor i membre del comitè d'honor del nostre 100tenari, exposa des de avui a una de les sales del Museu Marítim de Barcelona sota el títol: "JORDI ALUMÀ. 75 ANYS DE PINTURA A BARCELONA.

Pocs minuts després de què obrissin al públic, socis de l'Agrupa encapçalats pel president van visitar l'exposició departim posteriorment amb el pintó, el president de la Generalitat Senyor Jordi Pujol i la seva esposa Sra, Marta Ferrusola. Barcelona, 22 de gener de 2014.

 

Altres