Degut a l’afectació de la COVID-19 el local de l'entitat romandrà tancat.

Qualsevol qüestió serà gestionada per correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 El 15 de febrer de 2015, per quart any consecutiu, la Flama de La Llengua Catalana va arribar al cim del Tossal del Rei, on conflueixen Catalunya, Pais Valencià i Aragó, de la mà de representants de l'Agrupa,  C.E. de Castelló, C.E. de Benicàssim. L'Agrupació Excursionista "Catalunya" con embaixadora de la Flama, renovació que organitza, amb aquesta 46 edició,  l'Unió Excursionista Llançanenca, va recollir el Foc a la Tomba de Pompeu Fabra i que fins el proper diumenge 22, de febrer, lluira tan a les seus del AEC com a la del Centre Excursionista de Castelló..

 

Altres