Agrupació Excursionista "Catalunya"

Tosa d'Alp (2.537 m)

Senderisme
Senderisme150x150
Data: 21/09/2024

Excursió de muntanya per a socis i sòcies

Lloc i hora de trobada:  7 h. a l’Agrupa (C/ Padilla-Provença).  -  7:15 h. Fabra i Puig / Meridiana 

Transport: Cotxes particulars. Es repercutirà el cost de la forma habitual entre tots els participants, excepte els xofers. 

Inscripcions: fins dimecres 18 a les 20 h.  mitjançant WhatsApp al grup de Senderisme o per mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., indicant nom de la sortida, nom i cognoms, si es disposa o no de vehicle, places disponibles i lloc preferent de sortida.

Recorregut: Uns 9 km. Desnivell: 500 m. Horari: 3:30/4 hores aprox

Dificultat: Moderada, degut a que el desnivell es una mica més de l’habitual en les sortides de Senderisme.

Itinerari: Coll de Pal – Collada de Comafloriu – Font de la Mena – Puig de la Mena – Tosa d’Alp i Refugi Niu d’Àliga - Puig de Comabella – Collada Baixa – Cap del Serrat Gran – Coll de Pal 

Material: Motxilla, barret, roba d’abric protectora del vent i pluja, calçat de muntanya, crema solar, aigua, esmorzar i dinar (de carmanyola)

Vocal: Rosa Maria Soler (699 537 419)

Apunts de l’excursió:  Es tracta d’un itinerari circular. Encara que no te complicacions, cal tenir en compte que ens mourem per un terreny d’alta muntanya.  El setembre encara es bona època per anar pel Pirineu i val la pena aprofitar-ho.  Itinerari amb molt bones vistes  i que en la zona de la font de la Mena ens permetrà de descobrir el passat miner d’aquestes contrades.   El fet de fer-se en cotxes particulars i dinar de carmanyola, ens permetrà de gaudir-ne amb tranquil·litat.

Normativa: És obligatori llegir i acomplir les Normes Generals de les sortides de l’AEC.

 

Adreça
Tossa d'Alp

 

Mapa