Agrupació Excursionista "Catalunya"

Bruguera – Sant Amand (Ripollès)

Semprepodem
Semprepodem150x181
Data: 19/10/2024

Excursió de muntanya per a socis i sòcies

Lloc i hora de trobada: 7:00 a l’Agrupa (Padilla / Provença). 7:15 Fabra i Puig / Meridiana.

Transport: Autocar; si no s’arriba a un mínim de persones, anirem en cotxes particulars aplicant el sistema tarifari de l’AEC.

Inscripció i data límit: Socis/sòcies 24 €, socis/sòcies online 34 €. Inscripció mitjançant un missatge al grup de whatsap de Semprepodem o un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Data límit, dimecres 16 d’octubre a les 20 hores. Cal indicar nom de la sortida, nom i cognoms de qui hi participi, confirmació de pagament (quan es tingui el preu del bus) i lloc de trobada. Cal ingressar l’import corresponent al compte de l’Agrupa: Caixa d’Enginyers ES72 3025 0017 4114 0003 1058, indicant nom, cognom i “Sant Amand”.

Itinerari: Bruguera, Serrat Roig, Les Portelletes, Saltor, Sant Amand, coll de Jou, Pla dels Dois, Bruguera.

Desnivell: 850 m. Distància 13 km. Horari aproximat 5,30 hores.

Dificultat: Moderada.

Material: Motxilla, barret, roba d’abric protectora del vent i pluja, calçat de muntanya, crema solar, aigua, esmorzar i dinar de carmanyola.

Apunts de l’excursió: Des del petit poble de Bruguera, voregem el serrat dels Oriols i els cingles de Sant Eloi fins el coll de Saltor. Ací, l’itinerari puja força dret fins el cim de Sant Amand. El descens el fem pel vessant nord força boscós fins el coll de Jou. Seguim baixant pels plans dels Dois, fins el Serrat Roig i Bruguera.

Vocal: Lluís Tortajada (629 304 098)

Normativa: És obligatori llegir i acomplir les Normes Generals de les sortides de l’AEC.

 

Adreça
Sant Amand

 

Mapa