Agrupació Excursionista "Catalunya"

Els Avencs de la Febró - La Mussara

Senderisme
Senderisme150x150
Data: 12/11/2022

Excursió de muntanya per a sòcies i socis

Lloc i Hora de Sortida:  07.00 h. Local Agrupa. 07.15 h Palau Reial 

Transport: Autocar. Si no s’arriba a un mínim de persones anirem en cotxes particulars. 

Inscripcions: Import: 43 euros socis/es, 53 euros socis/es on-line (autocar i dinar). Fins dimecres 9 de novembre a les 19h, mitjançant grup de Whatsapp de Senderisme o per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. En qualsevol dels dos casos cal indicar: nom de la sortida, nom i cognoms del participant, confirmació de pagament, lloc de pujada de l’autocar. Cal ingressar l’import al compte de l’Agrupa: Caixa d’Enginyers (ES72 3025 0017 4114 0003 1058) Indicant el nom i «La Febró».   

Recorregut: 4,5 Km. aprox. 

Desnivell :  50 m en pujada i 250 en baixada  

Horari aproximat: 3,5 h. 

Dificultat: Fácil, excepte als avencs on l’accés es fa per unes roques equipades amb cadenes molt útils, tant per baixar com per pujar. No és difícil, però cal certa destresa. 

Itinerari: Lineal    

Recorregut: Refugi de la Mussara – Poble abandonat de La Mussara (bones vistes) – pàrquing del Refugi de la Mussara – Font del Prat – Pla de l’Agustent – Avencs de la Febró (pugem i baixem) – Grau dels Avencs – Mas d’en Panxó – Font del Pubill – Poble de La Febró. 

Material: Calçat i roba de muntanya apropiada (segons la climatologia esperada), pals, crema solar i aigua per tot el recorregut. A més, per aquesta excursió, cal portar frontal o llanterna (el llum del mòbil no és suficient), per poder veure l’interior de la Cova Gran on s’hi pot entrar una vegada estiguem al fons de l’avenc (molt espectacular).  

Àpats: Esmorzar al refugi, dinar de restaurant a La Febró. 

Vocal: Lluís Tarruella (693 056 628) 

Altra informació: per WhatsApp,  (Senderisme - AEC) 

Normativa: És obligatori llegir les Normes Generals de les sortides de l’A.E.C. publicades en el Butlletí. El fet d’apuntar-se a aquesta sortida, comporta l’acceptació de les mateixes. Pel transport, cal portar mascareta. En aquesta excursió, i a causa de les característiques de la mateixa, no es poden portar gossos ni altres animals de companyia. 

Apunts de la sortida: Tot i que es recomana la visita als avencs per la seva bellesa i atractiu, també hi ha la possibilitat de quedar-se a l’entrada esperant que la resta acabin la visita, ja que s’entra i se surt pel mateix lloc. 

 

Adreça
Avenc de La Febró

 

Mapa