Agrupació Excursionista "Catalunya"

Puigmal (2.910 m)

Semprepodem
Semprepodem150x181
Data: 21/10/2023

Excursió de muntanya per a socis i sòcies

Hora i lloc de trobada: 7.00 h a l’Agrupa (Padilla/Provença) – 07.15 a Fabra i Puig. 

Transport: Autocar. Si no s’arribés el nombre de places es farà amb cotxes particulars amb sistema tarifari aplicat a l’AEC. 

Inscripcions: Import: 23 euros socis/es, 33 euros socis/es on-line. Data límit d’inscripció, dimecres 18 d’octubre a les 20h. Mitjançant grup de WhatsApp de SEMPREPODEM o per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. En qualsevol dels dos casos cal indicar: nom de la sortida, nom i cognoms del participant, confirmació de pagament i lloc de pujada a l’autocar. Cal ingressar l’import al compte de l’Agrupa: Caixa d’Enginyers (ES72 3025 0017 4114 0003 1058) Indicant el nom “Puigmal”.   

Distància: 17 Km aprox. Desnivell 1.100 m aprox. . Horari aprox : 6 h. 

Dificultat: Moderada pel desnivell.  

Itinerari: Collet de les Barraques, serra de la Vaquerissa, Puig Dòrria, Tossa del Pas dels Lladres, Puigmal, Baga d’en Feliu, collet de les Barraques 

Material: Motxilla, barret, roba d’abric protectora del vent i la pluja, calçat de muntanya, crema solar, aigua, esmorzar i dinar. 

Vocal: Pep Molinos T/ 666 086 052

Apunts de l’excursió: Iniciem la ruta al pàrquing del collet de Les Barraques, primer per bosc i ben aviat enfilem l’ample carena fins el Puig Dòrria. Seguim per la carena fronterera fins assolir el Puigmal. El retorn l’iniciem baixant la carena de Fontalba, per prats seguim baixant a la Baga d’en Feliu i ja per un corriol planer flanquegem fins el collet de les Barraques. 

Normativa: És obligatori llegir les Normes Generals de les sortides de l’AEC.

 

Adreça
Puigmal

 

Mapa