Agrupació Excursionista "Catalunya"

Roca Corbatera (1.193 m) - Serra del Montsant

Senderisme
Senderisme150x150
Data: 13/04/2024

Excursió de muntanya per a socis i sòcies

Lloc i hora de trobada: 07:00h. a l’Agrupa (C/ Padilla-Provença). - 07:15h. Palau Reial.

Transport: Autocar. Si no s’arriba a un mínim de persones anirem en cotxes particulars.

Inscripcions: Import: 42 € socis/es, 52 € socis/es on-line (inclou bus i dinar). Data límit d’inscripció, dimecres 10 d’abril a les 20h. Mitjançant grup de WhatsApp de SENDERISME o per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. En qualsevol dels dos casos cal indicar: nom de la sortida, nom i cognoms del participant, confirmació de pagament i lloc de pujada a l’autocar. Cal ingressar l’import al compte de l’Agrupa: Caixa d’Enginyers (ES72 3025 0017 4114 0003 1058) Indicant el nom “Montsant”.

Recorregut: 7 Km. Desnivell: 450 m Horari aproximat: 3 (sense comptar parades).

Dificultat: Fàcil

Itinerari: Albarca - Els Hostalets - Font d’Albarca - Grau de la Mare de Déu - Ermita de la Mare de Déu del Montsant – Roca Corbatera – Grau Gran - Albarca.

Material: Motxilla, barret, crema de sol, calçat i roba de muntanya apropiada (segons la climatologia esperada), pals i aigua i esmorzar (opcional).

Àpats: Farem una parada pel camí per esmorzar. Dinarem al Refugi de la FEEC de la Morera de Montsant.

Vocal: Rosa Maria Soler (699 537 419).

Normativa: És obligatori llegir i acomplir les Normes Generals de les sortides de l’AEC.

Apunts de l’excursió: Sortirem del poblet d’Albarca i als Hostalets agafarem un camí que va pel vessant nord del Montsant fins al grau de la Mare de Déu, que en forta pujada ens durà fins a l’Ermita, punt obligat de parada. Després acabarem de pujar fins a la Roca Corbatera (sostre comarcal del Priorat i bon mirador). Tornarem a Albarca pel camí del Grau Gran.

 

Adreça
Roca Corbatera

 

Mapa