Agrupació Excursionista "Catalunya"

Serra de Sta. Magdalena

Semprepodem
Semprepodem150x181
Data: 19/11/2022

Excursió de muntanya per a sòcies i socis

Hora i lloc de trobada: 7 h a l’Agrupa – 7.15 h a Fabra i Puig/Meridiana

Transport: autocar; si no s’arriba a un mínim de persones, anirem en cotxes particulars.

Inscripcions Import: 25 euros socis/es, 35 euros socis/es on-line. Fins dimarts 16 de novembre a les 19h, mitjançant grup de Whatsapp de SEMPREPODEM o per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. En qualsevol dels dos casos cal indicar: nom de la sortida, nom i cognoms del participant, confirmació de pagament, lloc de pujada de l’autocar. Cal ingressar l’import al compte de l’Agrupa: Caixa d’Enginyers (ES72 3025 0017 4114 0003 1058) Indicant el nom “Serra de Santa Magdalena”.  

Desnivell: + 650 m / - 850 m

Distància: 16,50 km

Horari aproximat: 6 hores

Dificultat: moderada 

Itinerari: Coll de Canes (1121 m), Santa Magdalena de Cambrils (1547 m), Coll de la Creu de l’Espinal (1411 m), Puig de l’Obiol (1544 m), torrents del Tornall i de la Masica, font de la Tosca (965 m) i Vallfogona de Ripollès (954 m).

Material: motxilla, barret, roba d’abric protectora del vent i la pluja, calçat de muntanya, crema solar, aigua i menjar per a tot el dia.

Vocals: Mar Cardona i Toni Puigventós 

Normativa: És obligatori llegir les Normes Generals de les sortides de l’A.E.C. publicades en el Butlletí. El fet d’apuntar-se a aquesta sortida, comporta l’acceptació de les mateixes. Pel transport, cal portar mascareta. En aquesta excursió, i a causa de les característiques de la mateixa, no es poden portar gossos ni altres animals de companyia.

Apunts de la sortida: La Serra de Santa Magdalena està situada entre la Serra de Milany, a l’oest, i la Serra de Puig d’Estela, al nord. Començarem al Coll de Canes, resseguirem aquesta serra, enllaçarem amb la Serra de l’Obiol i baixarem per diferents torrents fins a Vallfogona de Ripollès.

 

Adreça
Serra de Santa Magdalena

 

Mapa