Sopar de Nadal 2025
RESTAURANT LA POMARADA (Pg. De Gràcia, 78 principal) de Barcelona
Menú
Primer plat
Amanida de pernil serrà amb parmesà, fruits secs i vinagreta de mostassa i anxoves.
Segon plat (a escollir)
Braó rostit a baixa temperatura al Cabernet amb bolets de temporada
o
Bacallà sobre tomàquet concassé gratinat a la muselina de codony i all suau
Les postres
Massini amb gelat de vainilla macadàmia
&
Torrons
El celler
Aigua mineral
Vins Terracota
Cava Castellblanc Brut Reserva
Cafès de Colòmbia
Preu: 39,50 €
Inscripcions (Data límit: dijous 4 de desembre)
Ho podeu fer a través del WhatsApp de Cultura o a Secretaria, indicant :
- Nom i cognom de cada participant
- Segon plat que trieu.
- El pagament es pot fer a Secretaria (metàlic o targeta) o be per transferència al compte habitual de l’AEC: ES72 3025 0017 4114 0003 1058, indicant Nom i cognoms + “Sopar de Nadal”
El Tió
Tal com ja vam anunciar en el butlletí del mes passat, demanem que cada participant aporti una manualitat, només una, però si pot ser, feta per cada un dels assistents, embolicada i amb el nom de l’artesà o artesana que l’ha fet. Cal portar-la el mateix dia del sopar i es dipositarà en un sac o similar. Després de sopar farem cagar el Tió!!
Moltes gràcies.
Les vostres aportacions donen un caire ben bonic al nostre sopar de Nadal.
US HI ESPEREM !!
Vocal: Pere Mansilla (601 110 287)





