Degut a l’afectació de la COVID-19 el local de l'entitat romandrà tancat.

Qualsevol qüestió serà gestionada per correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Campaments d'Estiu SIJ

La Secció Infantil i Juvenil està preparant amb il·lusió el campament d'estiu d'enguany, malgrat que caldrà estar atents a l'evolució de la situació sanitària, per poder confirmar que es farà.

La previsió es fer-los del 12 al 26 de juliol al Pallars Sobirà, en un terreny situat entre els poblets d'Araós, Besan i Ainet de Besan.

Inscripcions obertes. Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Properes Activitats


30
Mai
Dissabte, 30 Mai 2020
Vocal: Josep Emili La sortide es fa en dissabte, però, si hi ha qui ho desitja així,es podrà estendre al cap de setmana [...]
30
Mai
Dissabte, 30 Mai 2020 - Dilluns, 01 Juny 2020
Vocal: Pol (polbaselga@gmail.com) Recordem que per poder assistir a les sortides cal disposar d’ARVA, pala i sonda i que a [...]
06
Juny
Dissabte, 06 Juny 2020 - Diumenge, 07 Juny 2020
Secció Infantil i Juvenil
13
Juny
Dissabte, 13 Juny 2020
Vocal: Xavier Domènech
13
Juny
Dissabte, 13 Juny 2020 - Diumenge, 14 Juny 2020
Vocal: Rafa (alalbos@yahoo.es) Recordem que per poder assistir a les sortides cal disposar d’ARVA, pala i sonda i que a l’Agrupa [...]
14
Juny
Diumenge, 14 Juny 2020
Lloc a determinar

Proporcionat per iCagenda

Altres