AVIS IMPORTANT

Degut a l’afectació de la COVID-19:

  • Ajornades totes les sortides programades.
  • Ajornades totes les reunions al local.
  • El local de l'entitat romandrà tancat.

Qualsevol qüestió serà gestionada per correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

QUEDA'T A CASA !!

Campaments d'Estiu SIJ

La Secció Infantil i Juvenil està preparant amb il·lusió el campament d'estiu d'enguany, malgrat que caldrà estar atents a l'evolució de la situació sanitària, per poder confirmar que es farà.

La previsió es fer-los del 12 al 26 de juliol al Pallars Sobirà, en un terreny situat entre els poblets d'Araós, Besan i Ainet de Besan.

Inscripcions obertes. Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

El passat cap de setmana del 26 i 27 de Maig, i tot i la mala previsió meteorològica que hi havia, la SEAM vam anar cap al massís del Pedraforca a veure si podíem fer alguna activitat de varis llargs en alguna de les seves cares.

Dissabte les cordades es van repartit entre el mirador de Gresolet, on el Joan, l’Andrea i l’Amat van fer la via Ventana indiscreta, 180 metres, 6a i la Sara, la Yolanda i el Josep Emili van escalar la via Terror Tactyl, 180 metres, V+, mentre que l’Antonio i jo vam pujar cap al refugi per escalar a la Dent de Cabirols la Via del Guarda, 120 metres, 6b. Aquell mateix vespre, i veient que no havia de ploure, amb en Joan vam aprofitar per escalar a la llum dels frontals una altra de les clàssiques de la Dent de Cabirols, la via Civís-Genís, 150 metres, V+.

El diumenge les activitats es van diversificar i, mentre la Sara, l’Andrea i el Josep Emili anaven a caminar cap al coll del Verdet, el Joan, l’Amat, l’Antonio i jo anàvem a escalar a la paret del Roget la via Prima, 220 metres, 6b+, una de les vies més boniques de la paret on els dos últims llargs són unes fissures precioses on totes les peces de protecció entren a «caldo».

Al final, podem dir que la meteo ens va aguantar i ens va permetre gaudir de bones activitats amb millor companyia i en un dels entorns més bonics del territori.

Seguim!

ARNAU SECALL

Altres