Degut a l’afectació de la COVID-19 el local de l'entitat romandrà tancat.

Qualsevol qüestió serà gestionada per correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Campaments d'Estiu SIJ

La Secció Infantil i Juvenil està preparant amb il·lusió el campament d'estiu d'enguany, malgrat que caldrà estar atents a l'evolució de la situació sanitària, per poder confirmar que es farà.

La previsió es fer-los del 12 al 26 de juliol al Pallars Sobirà, en un terreny situat entre els poblets d'Araós, Besan i Ainet de Besan.

Inscripcions obertes. Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

El 25 d'abril un grup de senderisme de la Secció de Muntanya de l'AE, encapçalat per en Ramon Ignasi Canyelles, Xavier Sánchez i Domenec Palau, van visitar el Congost de Mu o de Mur, catalogat com un dels trams més espectaculars del riuSegre.

El Segre és un riu que, en general, és de recorregut plàcid, amb petits trams més estrets com els de Pont de Bar, el conegut congost de Terradets o el de Rubió. Menys conegut, però potser el paratge més impressionant del seu curs, és el congost del Mu (o de Mur), amb gairebé 4 km de llargada des del barranc del Mu fins a l’aiguabarreig amb el riu Noguera Pallaresa, a Camarasa.

Fotografies: Ramón I. Canyelles

Fotos: Rosa M. Soler

 

MUSEU: ESPAI TRANSMISSOR DE SERÓ - Seró (Artesa de Segre)

Altres