Agrupació Excursionista "Catalunya"

 Imatge de mostra 28 de juny de 2009, 11.30 AM. Rectoria de la Vola:
Planing enllestit, activitats decidides, material preparat, menjar comprat, fitxes completes, al•lèrgies controlades, notificació feta i piles carregades al màxim...
COMENÇAVA L’AVENTURA!!!

Amb tot a punt, els monitors i les monitores esperàvem ansiosos l’arribada dels protagonistes. De mica en mica van anar arribant els primers cotxes i vam anar veient les primeres cares: d’il•lusió, de por, de vergonya, d’incertesa..., però cadascuna d’elles amb la seva engruna de curiositat.

Al llarg d’aquells intensos dies de campaments vam tenir temps de tot, i després de trencar el gel, deixar clares les normes i instal•lar-nos cadascú en el que seria el seu palau, vam començar a donar-li CANYA AL JULIOL! I com ho vam fer?

Imatge de mostra


La veritat és que és complicat explicar i resumir tot el que passa en un campament, però, perquè aquells que no vau venir us en pugueu fer una idea, i aquells que hi éreu  refresqueu la memòria, podríem dir que no vam parar quiets: Vam jugar, ens vam embrutar de valent, vam fer una cursa d’orientació a contra-rellotge, els més grans vam anar a fer el Puigsacalm, vam fer vibac a la font Tornadissa rodejats de vaques i de les seves “tifes”, vam pujar fins al Santuari de Cabrera, i els més petits vam anar fins a la font de la Grevolosa. També ens vam convertir en els esportistes de les Olimpíades de la Vola, vam celebrar aniversaris, els grans van preparar una gimcana pels petits i pels monitors, vam banyar-nos al riu, vam conèixer de ben a prop les paparres, vam obrir cocos, vam resoldre un cas d’assassinat, vam jugar al macarró, vam passar pantalles d’un videojoc, vam tenyir samarretes, vam fer un torneig medieval, vam cantar sense parar el clip dels campaments, fins i tot un dia vam dormir com a sardines dins la casa.

Imatge de mostra


En aquesta llarga llista no ens podíem pas oblidar que cada dia, fes sol, núvol, plogués, plogués.... o plogués, havíem de complir les tasques que ens tocaven, i vam haver de rentar roba, fer d’ajudants de cuina, fregar, fregar i fregar plats, olles i planxes, netejar els lavabos i l’entorn, això si! Sempre amb bona cara i molta música!!

Entre d’altres coses, al llarg dels campaments vam anar rebent visites, totes elles molt benvingudes: El Serafí, el J.J.J, el Xavi monitor, les Bruixes, la Isabel, el Pep i el Jep, la Dolors, el Dr. Robert, (aquí hi havia Romesco!), l’àvia Conxita, el quiosquer Pep, el mecànic Nacho, la inspectora Sacrest, el Manué, la Rista, la Maribel, la Beatriz, i la Tere, a tots i totes, gràcies per la visita!

Aconseguir recopilar sencera tota la llista de moments seria gairebé impossible, però, amb aquest resum ja us podeu fer una idea de com entre tots vam donar-li CANYA AL JULIOL!

 

Imatge de mostra

 


Els monitors i les monitores vam gaudir molt i vam quedar molt contents de com havia anat tot plegat. Esperem que tots els protagonistes us divertíssiu  tant com nosaltres i que l’estiu que ve no us quedeu pas a casa, que ja sabeu que és avorrit!! Us esperarem de nou als Campas de l’Agrupa!!!

12 de juliol de 2009, 19:00h. Plaça Berenguer: Tendes plegades, entorn recollit, estris nets i brillants, roba perduda retornada, agulles d’estendre repartides, samarretes campamenteres posades, motxilles fetes i mares i pares esperant-nos...

S’ACABAVA L’AVENTURA.

Gràcies a tots i totes per fer-la possible!!
Molt contents, Els monis

Imatge de mostra