Agrupació Excursionista "Catalunya"

  

El passat divendres dia 1 de desembre del 2006, hem assistit, convidats pels nostres amics de Reus, a l’acte de cloenda del 50è. Aniversari de l’Entitat, en el que a més de gaudir d’un esplèndid sopar, han fet el lliurament de diversos guardons a entitats, socis i col·laboradors.

Com ells mateixos expliquen, tot va començar el 26 d’agost de 1.956, a la Vall de Massana, al bell mig de la Serra de Llaveria i la Mola de Colldejou, cinc amics, Mossèn Artur Boronat, Josep Argany, Pere Domènech, Artemi Juncosa i Jordi Domènech, varen decidir donar vida a una nova Entitat, “L’AGRUPACIÓ EXCURSIONISTA MONTSANT”, nom que no va ser definitiu, donada l’oposició que en aquells dies varen trobar per formar a Reus una nova entitat excursionista.
Gràcies a la bona acollida dels membres de L’AGRUPACIÓ EXCURSIONISTA CATALUNYA de Barcelona va ser possible una sortida legal, al passar a formar part d’ aquesta Entitat com la seva Delegació de Reus.
Ens ha estat lliurada una placa commemorativa on hi diu:

L’ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA CATALUNYA DE REUS
a L’AGRUPACIÓ EXCURSIONISTA CATALUNYA

En reconeixement per la seva acollida com a Delegació de la seva Entitat des de l’any 1956 al 1999, i en agraïment a la constant col·laboració rebuda durant tot el llarg període de convivència.
Reus, 1 de desembre de 2006

També nosaltres hem volgut deixar constància d’aquesta celebració amb un record on hi posem:
Homenatge a L’ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA CATALUNYA DE REUS
Amb motiu del seu 50è aniversari i en record dels anys en què va ser la nostra delegació a la capital del Baix Camp.
1956 – 2006

En un acte molt emotiu en el que ha estat present l’Alcalde de la Ciutat, han guardonat a diferents col·laboradors i socis per la seva antiguitat i molt especialment a un dels socis fundadors en Mossèn Artur Boronat. Amb ell hem compartit una estona de conversa i ens ha ensenyat una medalla que té de l’AGRUPACIÓ amb motiu del 50è Aniversari.

Els que hem estat en representació de l’ AGRUPACIÓ EXCURSIONISTA CATALUNYA, en Santi Rodriguez, l’Anna , la Glòria Fontanals i jo mateix en Jep Tapias, volem agrair al President Francesc Sanroma i demés membres de la Junta Directiva l’atenció i el tracte rebut així com als socis amb els que hem pogut compartir taula i celebració.
Amics de L’ASSOCIACIÓ us volem desitjar MOLT BONA “EXCURSIÓ” CAP EL FUTUR.

Veure fotografies