Agrupació Excursionista "Catalunya"

 Imatge de mostra

 Primera diada del soci en el nou local.
Repartiment d’insígnies dels 25 i 50 anys.
Medalles als primers 6.000 i 3.000.
Premis d’activitats 2007.
Premis pàgina web i butlletí.
Agraïments.

 

 

 

 

Es l’hora i ens anem asseient a la nova sala d’actes.

 
El President, en Jep, saluda als assistents i presenta l’acte d’avui. Fa 96 anys que es va fundar l’AGRUPACIÓ EXCURSIONISTA "CATALUNYA" i aquesta és la 1ª Diada que celebrem al nou estatge. Justifica l’absència del Sots President, en Santi, ja que està en una expedició en caiac per GroenlàndiaAbans de començar a donar les insígnies dels 25 i 50 anys, en Jep declara, en nom de la Junta, un sincer acte de desgreuge per a tots els socis i sòcies veterans que per una raó o altra no han rebut la seva insígnia de 25 o 50 anys. S’inicia aquest desgreuge en la persona de la veterana sòcia Montserrat Julibert a qui es fa entrega de les insignies de 25 i 50 anys i s’anima a tothom que estigui en el seu cas o en conegui algun, que ho faci saber a Secretaria.

Es reparteixen les insígnies dels 50 i 25 anys, que enguany corresponen a:
50 anys: Pilar Argila, Jaume Saladrigas i Carme Fortuño.25 anys: Gustavo Mañet, Jofre Palau, Miguel Peinado, Marina Planella, Albert Rico, Montserrat Sorribas, Pilar Vendrell, M. Esther Pérez i Isabel Tortosa. 
La medalla del primer cim de 6.000 correspon a na Sara Gómez, per la seva ascenció a l’Huyna Potosí (6088m) i les dels primer 3.000, als germans Arnau i Bernat Secall per l’ascensió a la Pica d’Estats (3.141m).
Tot seguit es reparteixen els premis d’activitats del socis de l’any 2007:

Premi constància cat. or: Xavier Díaz, Sara Gómez, Josep Emili Ferrer, Jordi Pino, i Caterina Rodríguez.
Premi constància cat. argent: Rosa Mª Soler i Eduard Ruiz.
Premi desnivell cat. or: Sara Gómez, Josep Emili Ferrer i Xavier Díez.
Premi desnivell cat. argent: Caterina Rodríguez i Jordi Pino.
Premis escalada i alta muntanya cat. or: Xavier Díez.
Premis escalada i alta muntanya cat argent: Sara Gómez i Josep Emili Ferrer.
Premi espeleologia cat. or: Erik Molino, Cristina Dorantes i Marc Navarro. En Jep ens parla de la pàgina web de l’Agrupació, que arriba a les 350.000 visites i del soci que l’ha fet possible fins avui, és convidada la seva esposa a la taula i tal com va acordar la junta en la seva reunió s’instaura el premi Joaquim Ricarte per promocionar la participació i millora de la nostra pàgina.També fa esment del munt d’anys que puntualment rebem el butlletí a casa i per acord de la Junta queda constituït el premi Josep Montagut, per incentivar i agrair les col·laboracions al nostre veterà butlletí.Tot seguit demana a na Mª Antònia que s’acosti a la taula i en lloa la tasca llarga i eficaç que ha desenvolupat a la Secretaria de l’Entitat, i li fa ofrena d’un present. Na Mª Antònia fa acostar els dos ex-presidents Pere i Manel i fa un breu parlament amb referència a ells i l’actual president, en Jep. Na Glòria ha preparat un audiovisual sobre la vida al sí de l’Agrupació de na Mª Antònia que li és obsequiat i projectat per a tots els presents.L’empresa Multiwatch, i en nom seu, en Reixachs, fa un sorteig  i reparteix obsequis a un bon nombre dels socis assistents. Quan s’acaba el repartiment d’ob-sequis, ens distribuïm per les taules parades amb abundància  de petits entrepans, patates, olives, cerveses i refrescos i anem fent els encontres amb aquells socis que tenim poques ocasions de veure i xerrar. Després surt el cava i quan tothom té la copa plena, en Jep proposa un brindis pel nou local i el pròsper futur de l’Agrupació Excursionista "Catalunya". Al cap d’una estona ens adonem que es va fent tard i de mica en mica es va buidant l’estança. 

L’Agrupació agraeix molt especialment l’esforç de les tres monitores de la secció infantil per la reexida realització del campamament celebrat a la serra de Busa del 29 juny al 9 de juliol d’enguany.

Agraïm també al soci Jordi Martorell per la seva col·laboració en les gestions per aconseguir sense cost una pantalla automàtica de dimensions considerables per a la sala de projecció.