Agrupació Excursionista "Catalunya"

A la recerca de NOUS OBJECTIUS


amb il•lusió. La campanya realitzada l'any passat ha de servir-nos, no només per a millorar el que hem fet, sinó per abordar nous objectius
amb més il•lusió, si això és possible.

La nostra presència tant al bar¬ri com en el món de les nostres activitats, siguin per terra o per mar, ha d'incrementar-se i paral•lelament augmentar el prestigi de la nostra entitat dins de la societat, amb la mirada posada en un esdeveniment que mai més tornarà a produir-se: El centenari.

Regularment l'Agrupa ha estat pionera en activitats en les quals avui, paradoxalment hi som absents, això, cal esmenar-ho, amb la nostra presència en aquelles activitats en les que vam ser els primers a apostar i oferir novetats com ho varen ser el Memorial Sir Edmund Hillary o la Nit d'escalada, espeleologia i castellers.
Perquè tots aquests propòsits, que al costat dels personals refem cada any, puguin complir-se es necessita la col•laboració de tots i cadascun dels qui formem l'Agrupació, sense que ningú es quedi o se senti absent.

La unió fa la força i el treball entre molts passa a deixar de ser un esforç. A poc a poc s'ompla la pica i aquest ha de ser un dels nostres lemes, una màxima que, ja en la presa de possessió de la nova junta, hi va fer esment el president.

Amb part del calendari d'enguany a la mà tot apunta que ha de ser el millor de la nostra història tot i que superar el fet fins a avui no serà fàcil.
Seccions que van anar a mig gas, sembla que han posat la cinquena marxa i caminen a gran velocitat per a situar-se en un bon lloc al podi.
Molt aviat s'iniciarà la preparació d'actes de cara al centenari i es demanaran idees i col•laboració. Davant de la importància de la cita ningú pot sentir-se'n exclòs.
No oblidem que l'Agrupa la fem tots i aquest ha de ser, per damunt de tot, el nostre compromís.