Degut a l’afectació de la COVID-19 el local de l'entitat romandrà tancat.

Qualsevol qüestió serà gestionada per correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Campaments d'Estiu SIJ

La Secció Infantil i Juvenil està preparant amb il·lusió el campament d'estiu d'enguany, malgrat que caldrà estar atents a l'evolució de la situació sanitària, per poder confirmar que es farà.

La previsió es fer-los del 12 al 26 de juliol al Pallars Sobirà, en un terreny situat entre els poblets d'Araós, Besan i Ainet de Besan.

Inscripcions obertes. Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

El 2 de juny de 2015 es va reunir a la sala d'actes del Consell de l'Esport Catalá la Comissió Territorial «Els clubs catalans del futur» un dels apartats del II Congrés de l'Esport Català

La comissió presidida per Santi Siquér, representant territorial de l'Esport a Barcelona la completen Jordi Merino, president de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i Jaume Domingo president de l' Unió de Consells Esportius (UCEC) va presentar per ser debatut un esborrany titulat “ Els clubs catalans del futur” presentant un esborrany dividit en dos apartat: La millora de la competitivitat dels nostres clubs els garantirà la seva vitalitat i la integraciói atenció a les necessitats socials del seu entorn farà als clubs més sostenibles.

L'Agrupa va demanar incloure com poden afectar les noves tecnologies al funcionament dels clubs, especialment els de muntanya.

Les propostes es recolliran per presentar un document final el proper 11 de juliol a la seu de l'INEF de Barcelona.

Altres