Degut a l’afectació de la COVID-19 el local de l'entitat romandrà tancat.

Qualsevol qüestió serà gestionada per correu electrònic:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Campaments d'Estiu SIJ

La Secció Infantil i Juvenil està preparant amb il·lusió el campament d'estiu d'enguany, malgrat que caldrà estar atents a l'evolució de la situació sanitària, per poder confirmar que es farà.

La previsió es fer-los del 12 al 26 de juliol al Pallars Sobirà, en un terreny situat entre els poblets d'Araós, Besan i Ainet de Besan.

Inscripcions obertes. Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Fer la travessa d'aquesta impressionant serralada al Kirguizistan no es pas com anar en bici a Collserola al diumenge al matí. Núria Monmany, Francesc Grau i Pere Esteban van fer el pasat estiu un viatge combinant el que es podria anomenar com btt-turisme (per distingir-ho del cicloturisme convencional) i el trekking. Arriba fins als peus de la segona glacera més llarga del continent, la del Khan Tengri, travessa els paisatges més variats, i permet entrar en contacte amb els pastors semi-nòmades.
Tota una aventura que cal llegir

Altres