Seguint normativa sanitària COVID-19, tancarem el local a les 21:00h. Cuida't!

 

Cims per la llibertat: El Montgrí

Muntanya100x109
Categoria
Muntanya
Data
Dissabte, 13 Octubre 2018

Com molts ja deveu saber,  el dissabte 13 d’octubre s’ha organitzat a nivell de tot Catalunya CIMS PER LA LLIBERTAT, una acció esportiva, solidària i reivindicativa que consisteix en una ascensió simultània a 18 cims de la nostra terra que han estat triats directament pels nostres presos, exiliats i represaliats polítics.

A l’Agrupa hem pensat que podem participar-hi,  i per facilitar que hi puguin venir el màxim nombre de socis possible, hem triat el cim del Montgrí (303m), ja que és una ascensió molt senzilla.

Itinerari: Torroella de Montgrí – Castell de Montgrí 

Desnivel: 265 m. (1 h/1h30 per la pujada).  El retorn es fa pel mateix camí.

Sortida: Autocar 7h. C/.Padilla 7:15 Fabra i Puig

Preu: 20 €. Socis online 30 €.    Cal ingressar l’import corresponent al compte de l’Agrupa:   CAIXA D’ENGINYERS  ES72 3025 0017 4114 0003 1058  (Indiqueu nom, cognom i “Montgrí”)

Material:  motxilla, barret, roba protectora del vent i pluja, calçat de muntanya, crema solar, aigua i menjar per a tot el dia. Tovallola i banyador.

Dinar: De carmanyola.  Si fa bon temps anirem a dinar a la platja (opció de bany per qui ho vulgui).

A la tarda, mirarem de visitar algun dels bonics pobles de la zona.

Vocal: Rosa Maria Soler 699 537 419..

Altres informacions:

  • Si algú ho prefereix, també s’hi pot anar amb cotxe particular. En cas de no ser-ne prou per un autocar, també caldrà combinar-se amb cotxes.
  • Qui ho vulgui es pot inscriure prèviament a la web cimsxlallibertat.cat. La inscripció val 10 € i dóna dret a un dorsal, una samarreta i inclou una assegurança.

Normativa: és obligat llegir les normes establertes per l’AEC per a activitats de muntanya; la inscripció a aquesta sortida implica la seva acceptació. Cal tenir la llicència de la FEEC, en vigor.  Per aquesta sortida en concret, no cal tenir-la si us inscriviu a l’activitat per la web.

 
 

Proporcionat per iCagenda

Altres