Agrupació Excursionista "Catalunya"

Ja és una realitat. Ara farà 1 any es va dur a terme un projecte per reclamar la llibertat del nostre país, el qual consistia en escalar 131 agulles de Montserrat i il·luminar-les tota la nit amb un farell. L’Agrupa, com moltes altres entitats, hi va participar.

D’aquest esdeveniment, no només se’n faria ressò a través de les xarxes socials i radio i televisió, sinó que se n’ha editat un llibre i un documental. Aquest llibre i documental no és només una oda pels polítics i gent coneguda acostumada a fer el paper davant de càmeres, sinó que tracta de les vivències i l’experiència dels que hi van participar, de la gent, la que va haver de pujar amb tota la càrrega i passar la nit allà  dalt. Com també dels organitzadors i voluntaris que van estar tota la nit pendents que tot anés bé, organitzant-ho tot i els entrebancs que van tenir des dels inicis.

Com que la intenció del documental i el llibre és que s’expressés la gent, ens van trucar per fer-nos una entrevista per després agafar el que fos més interessant i afegir-ho tant al documental com al llibre. Així que en el llibre, que està a la venta, i que a l’Agrupa com a participant, en tenim un exemplar, podreu trobar un parell de fotos i un parell de frases dels que vam anar allà a dalt. I, en primícia, podem avançar que el documental sortirà aquesta tardor i on també hi haurà part de l’entrevista a un dels socis.

No vull fer cap promoció de res, però us puc assegurar que de ben segur s’expliquen històries prou curioses de com cada cordada va viure aquesta experiència.

Roger Sant